Sorteig d’un xec de compra de 1000€

L’associació ha posat en marxa diverses accions promocionals per incentivar el comerç de proximitat durant la campanya de Nadal.

La tradicional encesa de la il·luminació, el passat divendres 27 de novembre, ha estat el punt de partida de la campanya de Nadal a Sitges. Des de l’associació Sitges Comerç s’han preparat diverses accions promocionals per incentivar el comerç de proximitat, un dels principals motors econòmics de la vila.

“Davant aquesta incertesa que ens envolta, amb una davallada d’un 80% de la facturació, els establiments adherits a l’associació han impulsat accions per fidelitzar el client”, explica Jesús Carballo, gerent de Sitges Comerç.

Tothom qui vulgui podrà participar a la campanya A 1.000 PER HORA, un sorteig d’un xec de compra de 1.000 euros per gastar a les botigues de Sitges durant una hora. L’únic requisit per participar en aquesta acció promocional serà adquirir un producte en un establiment i dipositar una butlleta en una urna a la mateixa botiga*. El guanyador/a es donarà a conèixer el 16 de gener, mitjançant un sorteig a la sala d’actes de la Societat Recreativa El Retiro.

*BASES DEL SORTEIG: El guanyador/a del premi haurà de fer les compres durant la tarda del dia 22 de gener, acompanyat per una persona de l’organització i permetrà que es gravi en vídeo i es facin fotografies durant les compres als establiments associats.

  • De manera aleatòria i per una ma innocent, es seleccionarà la butlleta guanyadora i 3 butlletes de reserva.
  • Es trucarà 3 vegades en el període de 10 minuts, si la trucada no ha estat atesa en cap d’aquestes 3 trucades s’anul·larà el premi i s’utilitzarà el mateix mètode en la 1ª, 2ª i 3ª butlletes de reserva, fins que una de les trucades sigui atesa.
  • Si cap d’aquestes 4 butlletes tampoc fos atesa la trucada, es repetirà el procediment de selecció de butlleta guanyadora i 3 reserves.