Es presenta la nova associació de comerciants, Sitges Comerç, amb èxit de convocatòria i un missatge comú: junts és millor

L’Hotel URH San Sebastian Playa va acollir la presentació de la nova associació de comerciants Sitges Comerç que va tenir èxit de convocatòria amb una presència destacada de comerciants locals. L’associació va anunciar la contractació d’una gerència professional, gràcies a l’ajut d’una subvenció de l’Ajuntament, i va marcar al calendari la celebració de la primera assemblea en sis mesos. L’acte va comptar amb la presència d’associacions experimentades com és el Gremi d’Hostaleria de Sitges i amb representants d’altres casos d’èxit com són les associacions de comerciants de Platja d’Aro i Sant Cugat. Tots ells van posar èmfasi en la necessitat que el comerç s’agrupi per aconseguir resultats.
adqa
Author: adqa