SITGES COMERÇ FIRST GENERAL ASSEMBLY OF MEMBERS AND NEW DIRECTION BOARD

L’associació va celebrar, el passat 30 de setembre, una assemblea on es va realitzar la votació per a escollir la nova junta que vetllarà per a acomplir els objectius establerts quan es va conformar l’entitat.

Després d’un any i mig d’existència, Sitges Comerç per fi va inaugurar nova junta directiva. El grup impulsor inicial que formava la primera Junta, es va comprometre a celebrar eleccions 6 mesos desprès de la seva constitució el 6 de març de 2020. Pocs dies després, el 14 de març, va començar el confinament i la paralització global del país degut a la pandèmia del Covid-19. És per aquesta raó que va ser impossible acomplir estrictament amb el període establert de 6 mesos i es va decidir posposar les eleccions un any més, també per les conseqüències derivades de la crisi sanitària al sector comercial local.

Finalment, es va poder dur a terme aquest procés de selecció dels components de la junta directiva el passat 30 de setembre, on l’assemblea va votar favorablement per la composició de junta de la única candidatura que es va presentar a les eleccions. Carlos Prieto va sortir escollit novament com a President de Sitges Comerç i formarà el seu equip directiu amb els següents membres:

  • Sònia Romà, Tresorera (Ferran Esports)
  • Noelia Jiménez, Secretaria (Outfit Sitges)
  • Silvia Samarín, Vocal (Amancay)
  • Isabel Vilalta, Vocal (Flanes y Fresones)
  • Dani Farrerons, Vocal (Farrerons Assessors)

“De cara a l’any vinent, volem seguir amb un pla d’acció per a dinamitzar el teixit comercial de Sitges i posar en marxa iniciatives que afavoreixin per igual els dos grups d’associats que formen part de l’associació, els més comercials i també els de serveis”, va explicar Carlos Prieto. El president va parlar de les dificultats del primer any d’existència del col·lectiu a causa del tancament del sector per la pandèmia i va assenyalar la seva tasca: “no obstant això, la Junta va continuar treballant decididament en engegar el projecte i treballar amb l’Ajuntament i altres administracions per a aconseguir ajudes per al comerç local, així com posar en marxa novetats com la App Compra a Sitges, que ja està disponible i que ha tingut una bona acollida per part dels usuaris, gràcies a la gestió de la nostra entitat”.